Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heta ljusa nätter




om just då


när du var som närmast

vill jag vila mina tankar i kväll



det var varmt och nätter var ljusa

vattnet ljumt och vägar dammade

ögon som aldrig fick nog

av bilden av varandra

dagar som aldrig riktigt blev natt


munnar som sökte liv hos varandra

skinn som smektes och svett mot svett

heta ljusa nätter som anlade bränder

som aldrig någonsin skulle kunna stoppas

eller som aldrig skulle förblekna i minnet


kärlek då kärlek driver till vansinne

att aldrig vilja lämna livet i varandra

hos varandra

inför varandra


tungor som gav smärtande livsdom

över timglasets konstruering

tiden rinner ut älskade


förbannande av tiden som inte kan stoppas

låt oss fånga tiden

stanna den!


men mest av allt ändå


famnar som aldrig riktigt lämnade




Fri vers av sunnanvind
Läst 375 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-14 16:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar beskrivning av något så underbart.
2009-03-16

  Epione VIP
Vackert minne.
Många rader som man lätt bli förälskad i.
Eldigt men ändå mjukt.
Applåder och rosor
2009-03-16

  Blåbäret
mycket att vila sina tankar i här...underbart
2009-03-15

    wildrosen
vackert om bevarad och besvarad kärlek..underbar
2009-03-15

    ej medlem längre
Sensuellt vackert om älskog och kärlek i ljusa natten:)
2009-03-14

  Eaglemountains VIP
Vackert i ljusa minnen som är bevarade, i en tid, när tiden stod stilla ....
2009-03-14

  anits VIP
En mycket vacker dikt om minnen
som finns kvar
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
"Famnar som aldrig riktigt lämnade"

Oceandjupt och mycket vackert!
2009-03-14

  Söder
ett vackert kärleksminne.
gillar hur du inleder med "om just då, när du var som närmast".
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind