Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÄRTAN GNAGER



SMÄRTAN GNAGER


Nu är jag i smärtans våld där inget annat existerar

Tid och rum är betydelselöst för inget fungerar

Det finns inga mediciner inga tröstens ord

bara att uthärda monstret som härjar i kroppen

Jag orkar inte visa hur jag känner, bara är


Har försökt att vara duktig och träna och vara social

Hämnden kommer alltid genom smärta

Vad i helsicke har jag gjort för brott , ont

visst, jag är ingen ängel men försöker mitt bästa

Jag gick till jobbet tills en dag lade jag mig på köksgolvet

och erkände att jag orkar inte mer


Det enda som hjälper är sömn så man kan fly

ofta mår jag lite bättre om sömnen har gett vila

Doktorn frågade; varför måste du sova

Vad svarar man? Varför måste människan sova det vet jag inte

för att det var inte jag som skapade människan

Det blev mitt svar på en sådan fråga från en läkare

Kvalificerad hjälp man får är att konstatera




Fri vers av arja savela
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 21:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag förstår Din smärta, jag vet hur det känns. Hoppas det snart känns bättre. Klurigt var svaret till Din doktor.

Tröstekramar och krya på DIG!

Din vän Ted
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela