Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändrad förundran förför frenetiskt ...


[Inget Namn]

Beundras för intelligens
Avgudas för skönhet
Ifrågasätts för tystnad
Avskys för öppenhet
Hatas för självsäkerhet

Frågor om liv
Funderingar kring kärlek
Tankar om framtid
Blickar av nyfikenhet
Rop om nytänkande

Har ingen aning
Osagd sanning
Alla ändå vet
Tror sig veta
Vet ingenting

Alltid leende
Oftast glad
Mest en tänkare
Aldrig en drömmare
Ytlig utåt sett
Mjuk inuti

En Älskande
En förlåtande

En outtröttlig Vattuman




Fri vers av CharlieShane
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane