Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor på väggen

Flätar min kropp med din
känner en energi
som gör mig varm
löfte om mera
hopp om förening

Lekfullt tvinnar jag ditt hår
mellan mina händer
känner doften som är unik för dig


Fingrarna maserar ditt ansikte
så mjukt och stilla
huden skimrar i skenet av
stearinljuset

Lågan fladdrar över
våra dansande kroppar
som bildar skuggor
på väggen

Vi är där








Fri vers av duvan59
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 14:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så stämningsfullt!!!!Innerligt varmt och vackert!!!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59