Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emot censur men jag tror knappast nån liten judisk grabb vill ha den
till sin bar mitzvah eller tjej i bat mitzvah present




Tanka ~ Antisemitism?

~¤~

Vilka andra än
antisemiter köper
Förintelsen på

***
DVD-Box med Hitler
spelande huvudrollen

LPWJ 14/03/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP