Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄS INTE DEN HÄR TEXTEN?

 

 

Det är en text om ingenting...?
det är en text utan ett ord
läs inte den här texten
den handlar om ingenting alls
men den handlar nog  om någonting
ändå...

Den handlar om solen som
sällan lyste
den handlar om månen som
sprack itu
den handlar om molnen
som grät
om vårfloden som
brast en stund
läs inte den här texten
det är en text
om hur blommor lyckas
så sig i torr öken
det är en text om hur
regnet finner öknens kärna
läs inte den här texten?

Eller..

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~