Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan drömma

valsa omkring ljuvligt gracil till spröda klockors
 plingeling bland älvornas stjärnregnande bloss
där i sjuans himmel
i skimrande nätta glasskor
pussa vaddrosa mjuktussiga små moln
pudra kinden med rosaglittrande
sprittande hjärtan
dansa din virvlande regnbåge
yrslig av åtråns kyssar...

med alla parfymdoftande änglar
 svanenmärkta av allergiförbundet

det är ju förbaskat
att man ska vara så jordnära
i sin  konstruktion...




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 290 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-15 19:34



Bookmark and Share


    wildrosen
härligt poetat....
2009-03-16

  Måna N. Berger
Med en nysning landade dikten i spagat :))) Jädrans allergi!
Lysande konstruktion tycker jag!!!
2009-03-15

  Gunnel André VIP
Den var rolig den du....när man bortser från allvaret, alltså.
2009-03-15

  Eva Langrath VIP
Härlig vals.

Eva
2009-03-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ger mig lite bilder av Tingeling
tror inte hon behövde dofta på sig.
2009-03-15

  Caprice! VIP
Gullig och parfymdoftande! Skit i Allergiförbundet i kväll... ;-)
2009-03-15

  Hans Christian
texten flyter på så där underbart!!!!!!!
2009-03-15

  Suzy med punkterna
Ja det är bedrövligt;=)
2009-03-15

    deb8
haha den här är underbart söt:) Flödet och ordens följsamhet och hur de matschar varandra i perfekt harmoni...slutet säger ALLT:)))
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren