Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck fuck fuck!
Fan helvetes jävla skit!



Dödskyss

Känns som om hjärtat har slitits ut
Någon kunde lika gärna ha skjutit mig direkt
Hällt isvatten över mig
Gett mig en rak höger
Vad fan som helst

Kan inte fatta att det är sant
Vill Inte Fatta
Kan inte Förstå
Men nu vet jag
Borde veta

En miljon frågor snurrar i huvudet
Men kan inte fråga,
vill inte veta
Vill inte ha död på besök
Vill bara ha förr Igen..

Skulle offra allt För att få det som förr
Gråter titanspikar
Vill blunda länge
Sova länge
Inte vakna på ett år..

Vill ta svinto Och skrubba smärtan från hjärnan
Rentvå sinne Och nollställa allt
Ville veta
Fick veta
Vill inte längre veta
Det gör för ont ..

 

HELVETE!




Fri vers av CharlieShane
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 20:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Klart det smärtar, river, sliter, ja det gör så fruktansvärt ont, ont...tänk om Svinto skulle hjälpa...så enkelt det hade varit då!!
En liten skrubbning så går det onda över, precis som när man blåser på det pyttelilla såret på barnets knä... Din text KÄNNS! Jättekramen till dig!
2009-04-18

    ej medlem längre
Ont? Ja! Men visst är det tur-att man kan lacka ur-kontollera krevaden och gå vidare-eller?
2009-04-12

  Bissen
Ja det gör ont... =(
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane