Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans där under hjärtat

Någonstans där under hjärtat
någonstans mellan den sköraste
blommans rötter
får din längtan vingar
får din önskan fötter

någonstans där under hjärtat
bär du mina viskningar
som små ,små pärlor
i ett gyllne skrin

någonstans där under hjärtat
fångas mina drömmer
för din själ
någonstans där mellan den
sköraste blommans rötter
hör vi kärleksvingar
smeka tyst

så vackert




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 21:01



Bookmark and Share


  devilsangel
Ja, så vackert...precis som denna texten, gillar den mycket :)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~