Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obegripligt

när vi reducerar
bilden av
verkligheten
till att bestå
endast av sånt
vi begriper

blir den
obegriplig




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 1422 gånger
Publicerad 2005-09-09 20:12



Bookmark and Share


  sol
den här var också enorm!
2005-11-16

    fjädern
lysande!
2005-09-11

  Ola Rydberg
Suverän
denna gillade jag skarpt
2005-09-10

  Isla Estrecho
Javisst. Häromdagen kom jag fram till att ju äldre jag blir desto mindre förstår jag av livet och verkligheten. Och jag är inte ens särskilt gammal än.
2005-09-09

  Rachel Roth
mitt i prickvisdom!
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP