Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flashback

Vitt rum,
Blåa jeans
Vit t-shirt
Brunt kort hår
Lycka i själ & ansikte

CD-spelaren spelar glad musik
Utanför badar vänner & familj i poolen med det kristallklara vattnet

jag ser på klockan
Hur den ökar & ökar i takt med
Att rummets vita färg färgas svart
kläderna blir svarta
Håret blir långt & svart
Lyckan förvrids till sorg & avsky

Musiken blir mörk & melankolisk
Utanför ligger poolen tom med mörkt & grönt vatten.




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl