Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils korta besök

Som en fjäril landar på en blomma

under bråkdelen av en sekund

landade du också i mitt hjärta

gjorde det vackert en kort stund

Du fick min själ att blomma

och mitt hjärtat att le igen

Nu har du fladdrat vidare

adjö och tack min vän

 




Fri vers av Susy Q
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 21:05



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så fint att kunna ta tillvara på en kort stund. Vacker läsning.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q