Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om natten

Jag drömmer
Om hur det hade kunnat vara
Om jag inte varit som jag är
Så feg
Så rädd
Jag drömmer om det på natten
När ingen märker
Hur tårar blöter ner min kudde
Hur jag ligger vaken
Och önskar
Att allt vore annorlunda
Om jag inte varit som jag är
Så rädd
Så skadad
Oförmögen men villig
Att försöka
Men det finns hinder
Man inte alltid
Kommer över




Fri vers av Maddicken
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken