Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katastrofen

om katastrofen
drabbade oss
just när vi trodde
den skulle komma

och på det sätt
vi trodde
vi skulle drabbas

vore det antagligen
ingen katastrof




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-09-09 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP