Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske jag kan sjunga
Kanske lite tyst
Kanske jag kan...
Nej
Det kanske hörs, tror jag?




Fri vers av Avocado
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avocado
Avocado