Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt på engelska, enjoy! :)


Never forget

I never forget,
those who leave me,
every day is a little easier,
I may forget why,

But the pain always remains




Fri vers av Avocado
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avocado
Avocado