Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna i månljus

 

Krampaktigt
måste de ha tagit farväl
de där timmarna
mellan månljus
och stjärnfall
krampaktigt måste
de ha fällt brustna tårar
de där sandkornen
måste ha famnats
just då av de tårar
som föll
krampaktigt måste de
ha tagit farväl de där
timmarna mellan
månljus och stjärnfall
när du kysste
havets spegelbild
av horisonten.

Vacker




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-17 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~