Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av lili samuelsson...


Logik eller teknik

Tre män i en båt och

en kvinna.

Helt plötsligt började männen

fladdra väldigt feminint

med händerna samtidigt som

både ögonen och

hakorna föll överbord,

pladask!

 

--- Jisses! Jag råkade bara tala om att

svänghjulet var i obalans.

 

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-17 17:19



Bookmark and Share


  noname_realmind
:-))))
Underbar!!
2009-03-18

  Tina Q
*skrattar*
Ja, du måste tänka på att vara mer försiktig med vad du säger!
Underbar läsning, tack!
2009-03-18

  Gunnel André VIP
Härligt fniss igen!
2009-03-17

  Måna N. Berger
Skrattar gott åt denna! Var det Lilis män, alla tre? :) Du måste vara lite varsam med dem, de är sköra!
2009-03-17

  Caprice! VIP
Bravo, Carola!
Tack för en härligt skratt - igen.
2009-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Skrattar bara gott....
Här gäller det att inte tappa kontrollen tydligen.
2009-03-17

  Lili Samuelsson VIP
hehe, logik eller teknik, snygginspirerat blev det,pöss
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Leendet som ett smäck;=)
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren