Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi att förflytta berg

och som timmarna går
som vi dansar i längtan

jag ser på dina ögon
du ser på min verklighet

det är ändå bara en dröm
om en plats vi redan lämnat

skulle du veta
vem jag egentligen

rör vid våra ord
skrapar på ytan av

våra sanningar
starka förändringar

ville jag förflytta berg
skulle jag kunna

så som ett moln
av tiden som gått

och du och du
och jag och jag

orimade ordpar
du och jag

har dansat i
röda lakan

med vita fläckar
igenom åren

vi leker som ett
med varandras känslor

ska förundras över
att du forsätter

du säger inte hej
men är där ändå

jag säger inte hej
och förvirras

jag säger hej tillbaka
och förstår ingenting

en del av mig
positiv

en del av mig
negativ

ska vi dansa
in i natten

skulle jag gärna
Inte glömma hur
vi faktiskt var





Fri vers av virre
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre