Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem lyssnar?

 

 

 

Vem vill höra

om ditt liv

till vem kan du

bara säga som det är

böja ditt huvud

fälla tårar

och inse

att allt i livet inte

alltid är rätt

eller fel


Vem kan ge dig

 ryggrad när allt är böjt

få dig att resa dig rak

lyssna och förstå

som kan få det gamla

att sluta spöka

få din insida att tina

de grå kalla försvinna


Vem vill ha alla minnen

dem du bär så tungt

vem har du  som kan

lätta krampen i dina känslor

få dig att släppa och

slappna av och

släppa in något nytt


Res din rygg

se mig

jag ser gärna dig

i ditt

lyfter gärna ditt

ansikte

om du vill se

in i mina ögon

in i mitt

 

 

 

 




Övriga genrer av Gryft
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-17 17:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
Blir helt tagen, återkommer när jag inte längre saknar ord, TACK.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft