Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

 

orden vänder sig slår bort

söker inombords i stunder

smaksätter med alla sinnen

utan nåbar skapande vinst

följer  hjärtat i väntan

 




Fri vers av Lindizz
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-17 20:28



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-03-28

    tramp
inget är som väntans tider...på någe gott gissar jag !

applåd
2009-03-17

  friheten
Vacker
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz