Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ode till den som döpte havet Iris - snart tre år


Bäckarnas Hav

i Bäckarnas Hav
släcker hästar törst

till Bäckarnas Hav
rinner renaste vatten

vid Bäckarnas Hav
leker störst
fantasin hos barn




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 21:01



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbar poesi....
Otroligt bra...
2009-03-17

  peter markurth
som vanligt, mycket skir..
2009-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Alltid målande vackert förmedlar du ina ord.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP