Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när vi gick vilse (bort)

Dag tre från den tionde
och
livet gick upp för oss

skrämde alla monster
åtminstone en liten stund tills du slänger allt på mig för att egentligen vilja hata

åh, du gör mig så illa

men vart ska jag annars ta vägen
när
ingen annan tar emot

aldrig
någon
annan

ser du inte det?




Fri vers av monstersyndrom
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom