Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ODLAR HÖJDER

 

 

 

 

Är du?

Dimmiga väggrenar

Därifrån

Svept i svart

Berör

Utan att andas

Uppslukad

Genom att bara tänka tanken

Vidrör

 

Odlat drömmar för att klara av att kompromissa

 

Kan du?

Maktlöst vänta in

Kyssen

Bland dina lockar

Gömd

I en framtid

Planerad

Aldrig att nånsin bli

Glömd

 

Odlat drömmar för att klara av att kompromissa

 

Vill du?

Ta av dig själen

Bakochfram

Volter in i ett skeende

Någonstans

Tillmötesgå bärande åtrå

Vibrerar

Världen vackert flyktig fram i

En sista dans

 

Odlat drömmar för att klara av att kompromissa

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna