Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljonvillan



Miljonvillan
Den beryktade miljon villan
Kan låta märkligt nu, men när det hände
Så kostade ett hus, 50 000 kr
Nyckelfärdigt

Pengarna var värda mer då
Men när man byggde spåret mellan Huddinge
Och Södertälje
Så ”skulle man flytta”
Flottiljchefens hus
Då den låg i kollosionpplats med spåret
Nära flottiljen i Tullinge

Men man bestämde att man skulle flytta
Inte bygga nytt
Inte nåt annat
Men på nåt sätt så lyckades försvaret
Flytta sin flottiljchefs hus
För samma kostnad som 20 nybyggda villor
Så går det till i försvarets ekonomi

Miljonvillan står kvar än idag
Även om den inte används
Även om hela flottiljen sen länge
Är nedlagd
Försvars ekonomi….




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-04-22 16:35



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Finns sånt jag inte alls förstår mig på...som detta! Märkligt, men det är så det går till i vårt Sverige...tyvärr.
2009-04-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Oförsvarligt oansvarigt....
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO