Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från insidan

Snälla
snudda min kind
och vik aldrig undan så som jag

håll mitt liv
(som fjädrar)
mellan händerna

jag vill inte sväva bort
- iväg

så vad skulle hålla mig fast

Om vi suddar allt som blev
allt
skulle det gå bättre då?

Viska till mig
snälla
smek mig
(min vilja)
med din röst

jag vill inte klara mig utan dig
jag vill inte
kunna se ett liv med mig själv


åh jag kvider isär


Dock
går det bättre än något annat

ensamhet är det enda jag ser
men vi
skyller på rädsla och kastar huvudet i väggen

slungar sidor
från
mig
själv
till en annan del av livet

Vill inte veta av
(känna)
mig själv igen.




Fri vers av monstersyndrom
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom