Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..bara en tankeställare.


ett fint väder

regnet bara faller,
faller sakta men säkert
ner på den tunga asfalten
som en bekräftelse att
förr eller senare faller allt.




Fri vers av emye
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 19:18



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Åh nej det hoppas jag inte. En tankeställare.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

emye
emye