Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår inte hur det är att vissna

Hur ska du någonsin förstå? Du känner inte mig, du vet inte vad jag har gått igenom. Det skulle nog inte hjälpa om bad dig dra åt skogen, det skulle väll bara sluta med att jag låg på backen som svenska flaggan. Med stoltheten uppkörd där den inte ska vara naturligt... Men att det ska vara så svårt för dig att första en ensam och vissen blomma. Att du inte förstår, att såna som jag, har svårt att slå skott igen. Snälla lämna mig ifred, du förstår inte.




Fri vers av Furie
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 21:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vår fana hör definitivt inte hemma på marken.
Den skall vaja stolt.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie