Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara om du visar din först





Vill du se

min insida

måste jag be

att du

ger mig

din i pant




Fri vers av Mygg
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-18 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja. så måste det vara.
2009-03-19

  Cosmic Johanna
Bra fångat!

Applåder....

till tanken att det måste finnas någon garanti med att öppna sig:-)
2009-03-19

  berxper
Tycker om den lilla pervo-tonen! Tolkningen är fri.
2009-03-19

    ej medlem längre
Självbevarelse tänker jag på-dessutom äkta vilja att se någon på ett djupare plan-Applåder!
2009-03-19

  Carola Zettergren
Snyggt!!!
2009-03-18

  Lotti
åh vad härlig text ,jag vill genast dela.........
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg