Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musiken, känslan upplevelsen.


Mellan Moll och Dur

Livets smärta finns samlad
i musikens vandring
mellan
dur och moll.
I musiken där det
oväntade
föds ur det
välbekanta.

Med en förlösande kraft
går tonerna över
tidens gräns.
Det känns som
en ny känsla,
ett nytt livsgivande
syre.
Som tränger hela
jaget.
När tonerna når
sin kulmen.
och spränger
alla vallar.




Fri vers av UllaBritta
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 02:15



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Vilken finstämd poesi. Tavlan på bilden var såååååååååå fin. Är det du som målat den?
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta