Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skickar er till en låda



mjuk som bomull
sträv som siden
torr som en pöl
när jag skär med kniven
en molande värk
en svidande klåda
en gedigen kopia
skickar er till en låda






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-19 10:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tar emot denna låda så men gransklar innehållet nyfiket då

Inser med ens det jag fått, borde av alla nås i det att dom så kan med dess budskap
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP