Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosion

Ett inferno av känslor,

ett hav av tid,

jag skall ge dig havet såsom du ger mig infernot,

min älskade.




Fri vers av zacke :]
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 12:33



Bookmark and Share


  blaite
Vackert
2011-01-13

  Diana,V
cool, snygg ;)
2009-09-23

    ej medlem längre
ah. det här var snyggt!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld