Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeflykt






För mig bort

från

händelsernas

centrum

där motstridiga

känslor stormar





Fri vers av Mygg
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-19 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg