Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt kärleken bliva

 

Låt kärleken bliva
en pärla i ditt hår
ej en tår
i din fjärilstunna själ
låt kärleken bliva
en vind mot din hand
en styrkans
vackra ädelsten
låt kärleken bliva en rubin
en droppe av godhetens nektar
låt den bliva en smekning
av silke
ej en smekning av sand
mot din kind.

En vinge som för dig
framåt liksom fågeln flyger högt
en frihetens dans
låt kärleken öppna ditt
sinne ,låt den famna
din hand
låt den vandra bredvid
dig vacker





Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~