Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

 

 

 

någonstans i resans fotspår
måste själens fötter ha fått sår
av att vandra livets vägar
barfota ,alen
någonstans i regnets
vindar måste
du ha famnat mig
måste du ha viskat
till mitt sinne
om den vackraste
känsla du bär
någonstans där mellan
horisontens ridåer
blev föreställningen
så trolsk
du måste nog
ha famnat mina sinnen
då när
solen kysste gryningen
så underbar




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~