Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen!




Dina ord

väger ganska lätt

jämfört med mitt

tungsinne men

säg dem

säg dem

säg dem

ändå




Fri vers av Mygg
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-19 22:15



Bookmark and Share


  berxper
Det är så viktigt med beröm och uppskattning! Du skriver underbara dikter!!
2009-03-20

    ej medlem längre
Intuitionen-att veta när något gör väl även när det knappt förmärks, kan jag blöda lite för din gadd så är det en ynnest.
Du är mästerlig-igen och igen!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg