Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korridorerna

 

de ensamma korridorerna hon vandrar ibland

tomma på annat än ekon och minnesförlust

 

ur dem vill hon ropa sorgen

över att hon inte längre minns

varför hon älskar sin pojke 




Fri vers av molly crayons
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons