Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstadjö

höstmåneglöden lyser en
lövhyddegulnad matta färgar marken såg
grässtråt du trädde med smultron och
över stranden stod solen i zenit utan nåd
brände den hett mot din rygg som rodnade en
öde kvällning och vid strandkanten har plasken tystnat vet att
sommarnattens tavla hänger utan spik då
vindarna viner
ledsen min tanke

vi hann aldrig ta farväl










Fri vers av Myself
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-09-10 20:26



Bookmark and Share


  Andasin
Vackra ord, som målade.
Tänker läsa den mer senare, därför ligger den som bokmärke hos mig. Måste rusa nu.
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself