Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milton inspirerat, Tema: Glöd ;)




Svavelstenars Drottning

~*~

När inte så mycket av Himmel syns så slösa vi energier på
de nedre Helveten som drabbar oss
där orgasmerna aldrig blir rättfärdiga och lidandet i sinnets bild
förevigas bredvid Vermeers vernissage
tills molnen spricker upp igen och anden upplyfter
med djävulsvingars bredd och svärta bortskakande
till vit jungfrulyster
i Uppvaknandet
där energier ej bortkastas, där livet och ditt Väsen blir sett

På vingar av svavelsten skapade, nu färdiga
en Drottning i Kvintessensens Akasha Himmelsdraperi,
som canope och jalusi för vår bädd där
nu sedd, Du Eviga

LPWJ 19/03/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 00:37



Bookmark and Share


  xAnGeLx
ah fick rysningar, såg bilder i mitt inre öga... I Like it alot =))

Take care
2009-03-20

  SeXara
Mycket stark text, känns ända in i mitt innersta väsen.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP