Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta det som gör dig

Jag gav mig ut någonstans för att leta efter tecken,
ibland har livet allt för små skyddsräcken.

Att hitta, att titta, att se, att le,
att se över alla tills man själv får be

Att redigera, att komplettera, att övervisualera.

Vakna Upp, Vakna Upp,
är det inte fint att se.

Le mot en spegel och jag lovar att den ler tillbaka.




Fri vers av zacke :]
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 00:51



Bookmark and Share


    huushh
å vad fin :)
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld