Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tid av frågor

 

I en tid av frågor
vandrar du genom nattens
mörka hav
genom färgerna av gråskalans nyanser
I en tid av frågor
vandrar du i spår
söker svaren genom regnets draperier
söker rötter
ibland gräsets gula löv
I en tid av frågor
med tunga steg
du vandrar genom nakna toner
tyst med hjärtat intill
nattens röst
med vingar mot ditt bröst
i en tid av frågor
natten blev ditt hav
och tystnaden din roddbåt
låt mig bära dig
i färger åter
låt mig famna dina händer
när ditt hjärta gråter
jag är här
för alltid






Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~