Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud



Varför gör du såhär mot mig?
Vad fan har jag gjort dig?
Vill bara leva mitt liv
Bida min tid
Har jag gjort nåt fel så säg

Var det för att jag slutade tro?
Eller kanske för att jag började sno
Det var inte med vilja
Och det slutade illa
Hatet i mig började gro

Egentligen vill jag ju bara älska
Blir avundsjuk på folk som är frälsta
Men jag vet att det är påhitt
Till och med ganska dråpligt
Vill bara ha tillbaks min hälsa

Försöker ge dig en chans till
Försöker tro, för jag vill
Men det är svårt och obegripligt
Riktigt inkorrekt politiskt
Du är så stor, jag är liten som en bacill

Svårt för mig att välja orden
Jag är stor i dom men ganska liten på jorden
Hjälp mig, Gud
Snälla hjälp mig nu
Visa för mig solen





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-20 08:56



Bookmark and Share


  Lotti
gripande text som känns igen. Hoppas solen visar sig för dig snart........
2009-03-20

  Staffan Welroos VIP
jo jag vet det lars... du har sagt det förut.
2009-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Min tro är inget påhitt.
Jag skulle aldrig ha hittat på något sådant.
Innan jag blev frälst var jag ateist, marxist-leninist och punkare.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP