Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är förlåtet



konstant ödesdigra ögonblick
vakta tungan
ignorera farliga tankar
och inte minst osunda känslor

en ekande tomhet
i mitt huvud
har lyckats mota bort tankarna
känslorna
dom burdusa orden
som vill ut

kväver mig själv
drunknar
faller

inne i dimman igen
trevar med armarna
likt en sömngångare

trampar försiktigt
på minerad mark

men dimman kommer inifrån

sitter och kramar mitt eget lik
krampaktigt

kom tillbaka
allt är förlåtet




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 10:11



Bookmark and Share


  Fokus
Denna komplexitet. En bra beskrivning av de dilemman man ställs inför och försöker tackla.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP