Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skjuta snöflingor

 

hennes pappa var smågalen,

ett självutnämnt geni

som en gång öppnade dörren

i damtrosor och skrev

dikter om att skjuta snöflingor

 

det var sant och hennes mamma

var fortfarande den

vackraste han sett, fast hon

 

fastnat med en idiot

och blivit tråkig

 

mamman sa aldrig något fint om pappan




Fri vers av molly crayons
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons