Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mixerblandning a la lollo

stoppa mig i en mixer och tryck på on

blanda med peppar

blanda med salt

och ät

ät upp mig

tugga hårt

smärtan är ingenting

så ät upp mitt misslyckande

ät upp mig

och tänk inte på att spara något..

ingen vill ha resterna ändå

så mixa mig

och ät



Smaklig måltid.






Fri vers av LulleBulle
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 23:49



Bookmark and Share


  soulmate_
Visserligen är du god att tugga på,nafsa på,tafsa på men lilla lilla du..?Nej tack. Du är bäst när du hel och du är bäst när du är du. Screw misslyckande, du är oövervinnerlig och kom ihåg att du får bo hos mig om du vill. Måne med.<3
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle