Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERLJUSET




VINTERLJUSET



Solen är borta och sover

Vi i Norden kämpar med mörkret

Många sover för mycket eller för litet


Depressioner aktiveras, människor kurar ihop sig

försöker härda ut



Förr älskade jag vintern, det var innan sjukdomen

det var så härligt att ge sig ut, åka skriskor eller skidor

ibland en utflykt med fika till någön sjö

Sitta och grilla korv, läsa tidningar

kommentera dåligt pimpelfiske


Livet kunde vara härligt på det lilla, enkla sättet




Fri vers av arja savela
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 23:19



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det var härliga tider förr, innan man blev sjuk, då var man ute och satt vid någon sjö och pimplade (öl eller fisk) :-).

Nu är allt annorlunda, men man får ta dagen som den kommer .....
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela