Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTUGGLAN I KARELEN



KATTUGGLAN I KARELEN


FÖRSOMMAREN VAR SOM STORMANDE HÖST

DET REGNADE OCH BLÅSTE

MANNEN VAR I TYSKLAND PÅ JOBB

JAG FICK EN KOMPIS, EN STOR VACKER UGGLA

EN KATTUGGLA MINNSAN


RÖDBRUN MED SVARTA ÖGÖN SOM VAKTADE GÅRDEN OCH MIG

HAN DOMINERADE HELA STÄLLET, INTE ENS SKATORNA VÅGADE

SPATSERA PÅ GÅRDEN


JAG GICK TILL BREVLÅDAN, HAN FLÖG BREDVID

UNGEFÄR PÅ EN METERS HÖJD

DET VAR TRYGGT ATT VETA ATT INTE SORKARNA

FICK HÄRJA FRITT


HAN FLÖG ALLDELES TYST FÖRBI MIG

JAG VAR INTE RÄDD


HAN VAR JU MIN KOMPIS OCH SKYDDADE MIG




Fri vers av arja savela
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 23:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En intressant och annorlunda berättelse .....
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela