Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt inaktiviteten

 

Är nu i slutfasen av inledningen av nästa del av mitt liv

Är snart utgiven och mina tankar snurrar runt vad som ska bli.

 

Var jag ska gömma mig? Där inte facklorna når mig.

Där jag kan få vara den jag är. Men du finner mig.

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 14:03



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja, när man vänder blad kan tankarna snurra...
Så roligt att du blir utgiven! Kanske inte facklorna vill dig illa... ;-)Lycka till!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf