Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll vad är det?

 

När man inte tänkt gå dit.

När man inte tänkt att säga så.

När synen virrvlar, luften tar slut och man hör sig själv utifrån.

När det gör så ont att man nästan ramlar, fast man tänkte visa att man inte bryr sig, är oberörd och glad en då.

Vad beror det då på? att kontroll är det ända man då inte har. Rösten inte en bär.  Att bröstet dras ihop.

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 14:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Smärtfyllt. Orden griper tag om mig som läsare. Starkt!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf