Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk text till "Satin Doll"


en donna i sidenkjol

tjusig och läcker, ett smycke
Skönheten väcker mitt tycke
en donna i sidenkjol

jag bjuder upp ’na, för tusan
dörrarna öppna för musan
en donna i sidenkjol

stegen jag lärt mig var inte ens a, b och c
hon tog mej ut på en tur, det var ingen idé
att ens försöka

ingen ide att gamm’valsa
tackar och bockar för salsa.
en donna i sidenkjol




Övriga genrer (Översättning) av Anders P VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-09-11 10:58



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
blir bara sååå glad av dina dikter, särskilt denna! ska fortsätta läsa dina så mitt liv kan bli lyckligare!!!
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP